Lauantai-ilta, popcornia, jaffaa ja DW. Hankala sanoa, onko se yhtä elämyksellistä kuin kaupungilla toikkarointi ja itsensä nolaaminen, mutta tällä hetkellä se on ihanne täydellisestä lauantaista.

Toinen jakso alkaa maanantaina. Aikamoinen rääkki siitä varmaan tulee, mutta niinhän lukio aina. Onneksi seiskakoodin maanantaiaamun liikuntatunnit on siirretty keskiviikkoiltapäivään. Järjettömyyden huippuhan se olisi pitää 45-minuutin liikuntatunteja, joissa suuri osa ajasta kuluu vaatteiden vaihtoon. Muut kurssit ovat hyvin teoriapainotteisia: yhteiskuntaopin eka kurssi, pitkän matikan kutonen (reputan varmaan tämänkin), enkun vitonen, biologia kakkonen, historia ysi ja äikkä 14.
   Englannin opettaja puhui jotain, että vitoskurssilla pitäisi lukea jokin kirja englanniksi. Mieleen pomppasi välittömästi, huomaa vitsillä, 50 shades of grey. Mietin myös, lasketaanko ficcejä. Yli 10 000 sanan ficit käyvät jo kirjoista ja osa on varmasti parempia kuin julkaistut teokset *köh*50 shades*köh*.
   Historia ysi- kurssi käsitteli, jos oikein muistan, suurvaltojen historiaa (USA, NL/Venäjä, Kiina yms). Luulisi kurssin olevan mielenkiintoinen aiheensa puolesta ja kun opettaja on yksi suosikkiopettajistani : D
   Äikkä 14- kurssi on luovan kirjoittamisen kurssi. Kuulema osallistujia on yli 20, suurin määrä mitä se on koskaan vetänyt väkeä, ainakin kurssia vetävän opettajan mukaan. Kerrankin paineita kirjoittaa säännöllisesti : D Nyt vain rukoilla, että aivot saa "mahtavia" ideoita ja mun tuurilla keskellä yötä.

Eilen ilmestyi Muselta uusi cd. Sitä olen kuunnellut nonstoppina viimeisen vuorokauden. Ihana saada jotain tuoretta musiikkia. Tuntuu välillä, että kuuntelen aina niitä samoja kymmentä kappaletta läpi.
   GRR:ssä käväisin tänään. Siis Gospel Rock Rovaniemessä. Lähinnä moikkasin tuttuja, kuuntelin kahta bändiä ja lähdin parin tunnin jälkeen varmistamaan livestream-paikkoja. Aloitin The Student Prince:n, sillä pelkään näytön jäätyvän, jos hengailen tumblrissa ja siinä menee sitten paikka ja illan DW jaja...niin. TSP vaikuttaa näin parin luvun jälkeen niin hyvältä kuin on mainostettukin. Olen yrittäny kihertää mahdollisimman hiljaa, ettei joku saa päähänsä pistää nokkansa huoneeseeni ja kysyä, mille sie oikein hihität. Mikä on noin hauskaa? Näytä! Merthur, miten pärjäisinkään ilman sitä!

Lähen tästä DW:tä oottelemaan.