Uni rytmi on ihan kunnolla sekaisin,kun nukahdan vasta kolmen aikoihin ja herään kahdentoista jälkeen. Olen päässyt irti koulun (pakottamista) rutiineista! Yksi päivä tein oman enkan: menin nukkumaan vasta neljältä aamulla ja nukahdin siinä puoli viisi...

Tuli käytyä kirjastossa maanataina ja tänään ihan ex tempore. Uutta multa... Maanantaina en lainannut mitään, palautin vain ja tänään lainasin kaikki The Policen cd.t, yhden Nightwishin ja jotakin HIM:in. Nyt sitten laittelen niitä mp3-soittimeen.

Löysin tässä yksi päivä POTO-ficin, jonka sitten lueskelin melkein yhdeltä istumalta. Se oli aika pitkä ja vaikutti alussa lupaavalta drama/romancelta, luulin siinä olevan jopa angstia, mutta eipä sitä paljoa näkyny. Loppua kohti se meni niiiiiiiiiiin fluffiksi, että näytöltä olisi voinut kaapia sokeria. Luin sen loppuun, sillä minussa oleva romantiikan nälkäinen teinityttö kukisti järkevän(?) varhaiskypsän nuoren. 

Vähän siitä juonesta: Erik kidnappaa( huom kidnappaa!) 17-vuotiaan Christinen ja vie omaan kotiinsa. Christine on kauhuissaan, mutta kukapa ei olisi?(jos ei lasketa phangirlejä). Sitte siinä ny tapahtuu jotain ja plaa plaa... Lopulta Christine tajuaa rakastavansa Erikiä!Tuli heti mieleen yksi hyvä Musen kappale tästä parista. Vaikka ficissä olikin yksi hyvä kohta. Ne sitte laulo loppupuolella kappaleen Poin of no return. Kaivoin heti levyhyllystä Oopperan kummituksen soundtackin, jossa laulaa Butler ja Rossum ja kuuntelin samalla, kun luin. Se on tällä hetkellä suosikkiversioni kappaleesta. Laulu itsessään on jo mielestäni aivan uskomaton.

Samassa aiheessa pysytään. Katoin viime viikolla youtubesta vuonna 1990 tehdyn Phantom of the opera:n. Siinä oleva Erik oli hyvin ihmismäinen verrattuna aikaisemmin katsomiini.  

 Siinä Charles Dance. Näytteli muistaakseni myös jossakin Bondissa.

Eksyinpä yhdelle POTO-fanart-sivulle ja sain mahtavia ideoita. Saatan toteuttaakin niistä jotakin.

Ja muute se on vale, ettei Erik muka sais naisia, sillähän on varmaan miljoonia fanityttöjä(minä mukaan luettuna!) ympäri maailmaa!

Pois aiheesta POTO. Viime yönä mulle tuli joku kauhea hinku kuunnella El Tango de Roxanne. Lempi kappaleeni MR:sta <3. Sen lisäksi kuuntelin Musen Neutron Star Collision (Love is forever):ia. Hyvä kipale, sillä rakastuin siihen heti, kun kuulin Voicelta.

Tein eilen ÄO-testin huvin vuoksi. En sano muuta kuin, että symbolien muistaminen oli heikkoa, mutta kielellinen muistamis-ja päättelykyky oli vahva. Oli se noussu siitä, mitä se oli 3 vuotta sitten. Onneksi! Vanhempani eivät uskalla tehdä sitä, pelkäävät saavansa huonon tuloksen. Tieteen Kuvalehden sivuilta löysin. Siellä oli myös persoonallisuustesti. Sen mukaan olen tyyppi 5 ja 8. Jotkin asiat osuivat oikeaankin.

Aloitin lapasten teon. Äiti meinaa, että talvi tulisi aikaisin, kun alotin jo. Mikä ihmeen vuodenajan ennustuskohde minä muka olen!? (okei, äiti osu oikeaan viime talvesta!) Tein viime kesänä todella paksun Luihuisen väreissä olevan kaulaliinan ja äiti kysyi, tuleeko kova talvi. Sabé varmaan muistaa 30 asteen pakkaset ja sen, miten lämpimältä tuntui 20 asteen pakkasissa. Sehän oli vain hyvä arvaus. Noh ei auta kuin varautua. Saatan ottaa kuvan niistä lapasista, kunhan tulevat ensin valmiiksi. Äiti ties heti, mikä kuvio siinä on, isi ja veli vasta kun kerroin. Saapa nähä mitä arvataan.

Ja loppukevennykseksi (ihan kun tämä ei olisi kevyttä) kuva muutamista simeistäni.

 (sori kuvan laatu!) Siinä ovat Westonin kaksoset, jotka syntyivät yhteen RKC-perheeseeni (en ole luonut heitä). Lapsina ne oli vielä enemmän toistensa näköisiä. Poikien nimet ovat Olavi ja Osvald (mikä mielikuvitus!). Sitä en muista, kumpi on kumpi. Kuvan ottamisesta on jonkin aikaa. Harvoin minulla syntyy peliin lähesidenttisiä kaksosia. Eron näkee kyllä oikein tarkkaan katsottaessa. Jotenkin oli vain pakko laittaa samanlaiset vaatteet ja hius-sekä partamuoti.

Tuli kirjotettua pitkästi kerranki ja lähes-järkevästi. :D

Muute Sabé, jos pystyt, niin vilkaseppa 21.7.2010 keskiviikon Uuden Rovaniemen Pakinaa. Se vois jotenki kiinnostaa sua. : D