Ihanista yöpäivityksistä yötä!

Lyhyenä mainintana voin sanoa kesäloman lopun menneen hyvin. Isostelu oli hauskaa ja tutustuin uusiin ihmisiin. Rippikoululaiset olivat mukavia. Muutamat kyllä tulivat juttelemaan ihan vapaaehtoisesti ja niistä keskusteluista muodostuikin välistä hyvinkin syvällisiä pohdintoja. Iltaohjelmia oli nautittavaa tehdä. Väitettä "isosena on hauskinta" en lähde murtamaan mitenkään. Mulla oli hauskempaa kuin monilla muilla leireillä, joissa oon ollu leiriläisenä.

Ruottin maallakin tuli käytyä Luulajassa saakka. Muutaman sanan ruottia solkkasin ja vissiin paikalliset sai siitä selvää, kun eivät yrittäneet englannilla palvella. Matkaan tarttui kasa ruottin kielisiä pokkareita ja vaatteita.

Lukion alku tuli liian hopusti. Ja kohta on eka jakso ohi. Oh shit... Motivaatio on hukassa kaiken suhteen. Äikkä eikä historiakaan maistu. Se on paha. Oikeasti. Matikka nyt on aina sellane aine, että se saa Doctor Whon näyttämään järkevältä sarjalta sen rinnalla. Pitäis kiinnittää siihen enemmän huomiota, mutta mun päälle 900-vuotias miesystävä on hyvin huomionkipeä. Hän vie kaiken tilan aivoista.

Whon 7. kausi alkoi muutama tunti sitten. Oon yrittäny löytää jotain linkkiä siihen, muttei oo tärpänny. Teen uuen haun päivemmällä. Pakko se sillo on tullu jonneki. Kaiken tunnekuohun vähentämiseksi alotin Merlinin 4. kauden. Paljon Merthuria *kuolaa*. Eikä Arthur omista paitaa, joka päällä nukkua (fanien onneksi!). Kolmosjakso...voi luoja...nauroin ja itkin ja nauroin ja itkin... EI NE OLIS SAANU TEHÄ SELLASTA.

Pino koulutehtäviä odottaa tekemistä ja Hobittikin pitäisi alottaa lukudiplomiin. Ja se Rikos ja rangaistus-tehtävä tehtyä ja palautettua. Jatkaa kirjalistan lukua.

Aattelin tilata CDON:ista DW-kaudet 1-4. Vaikeuttaa elämää entisestään : D Vanhemmat tykkäs Donnasta jo yhen jakson perusteella. Kokonainen kausi Donnaa ja Tohtoria : D

Ei tästä päivityksestä tullu niin absurdi ku aattelin. Hyvä juu. Aamuöitä!