Viime viikko hurahti ihan ohi. Ei siinä paljon tullut elettyä, kun piti tehdä kirjallisuuskansiota. Palautin sen perjantaina ja samana päivänä oli vielä yhteiskuntaopin koekin, jonon olin valmistautunut  "hurjasti". Luin alueen kerrallaan läpi sekä kävin puoli tuntia ennen kokeen alkua käsitteet läpi. Aloitin kokeeseen lukemisen torstain ruokavälitunnilla sekä seuraavan kerran aukaisin kirjan puoli yhden aikoihin perjantaiyöllä saatuani valmiiksi kansion. Jos saan kasin, olen huojentunut. Se kyllä tuntui aika helpolta, mutta kun ajattelee niin, sitä odottaakin kokeen ylälaidassa jokin muu kuin se kasi.

Kummisetäni kävi eilen ja sain pakkomyytyä hänelle yhden keksirasian. Heh, enää kaksi myymättä.

Tänään käväisen mummolassa. Mummi nyppi kulmakarvani. Ne kun ovat aika kesyttömät,isin peruja, jos niitä ei yhtään käsittelisi. Niistä tuli huomattavasti paremmat.

Siinä oli taas pokassa pitelemistä, kun katselin tänään Merliniä isin ja äitin kanssa. Siinä viimeisen mainoskatkon jälkeen, kun Merlin oli taas pelastamassa Arthuria, äiti vaan tokaisi: "Tuo Merlin ja Arthurhan vois olla pari. Siitä vois tehdä uuden sarjan." Oli aika tipalla, etten valaissut äitiäni fanfiction maailmasta ja siitä, miten suosittua on parittaa Arthur ja Merlin (FF.net viimeks yli 2800 osumaa). Sori äiti, se on jo keksitty! Ei äiti kuitenkaan muistaisi, että joskus kerroin hänelle mitä fanfictio on.

Huomenna pitäisi aloittaa biologian lukeminen sekä läksyjen tekeminen ajoissa.