(Viimeisestä päivityksestä 10 päivää.Aika hyvin : D)

Pitäisi stressata koeviikosta,muttei se onnistu.Opiskelut ovat menneet miten sattuu.Sanakokeita on pursunnut joka viikolle vähintään kolmet eli jokaisesta kielestä omansa (englanti,ruotsi ja venäjä).Odottelen jälleen pidempää vapaata.

Välistä väsymys on ollut aivan hirveää. Kuuden tunnin yöunia ja lukiota puoli viiteen iltapäivällä.Olen onnellinen,kun ensi jaksossa minulla ei ole kuin kuutta ainetta: matikkaa,englantia,äidinkieltä,terveystietoa ja kaksi historian kurssia.Historiasta olen innoissani ja ehkä hiukan äidinkielestäkin.Matikkaa opiskelen pitkänä,sillä pidän itsekidutuksesta.Englantia ei oikeastaan kiinnosta opiskella.Se on kiva apuväline,jota ilman olisi hankalaa olla elävässä liitossa PotO:n kanssa.Ja terveystieto...Otin sen aineen vain,että saisin joskus edes levätä.Siinä aineessa pidän tärkeimpänä sitä,että pääsen sen läpi.

Tässä muutama päivä sitten innostuin kutomaan jälleen.Joulupalloja olen tehnyt.Pitäisi vain saada paremmat välineet ja langat.Positiivista kuitenkin on,että tekemäni poro muistutti poroa eikä jotain punaista demonia.Pallotkin ovat vielä oikean muotoisia.

Pitäisi lopettaa nämä yövalvomiset.Nytkin kuuntelen YouTubesta Tom Jones'ia ja Lordia.Vielä en katsomassa venäläisiä telenovelia :D