"...seurasivat suoraan pikisen Perkeleen oppia oikeudesta kostaa kaikesta,
ja jokaisesta armon aikeesta
käänsivät kaikki selät syyläiset
armon antajalle, heittivät Helvetistä
ilman illalliskuponkia ja jalkaisin
piiskaten piikeillä."

(otsikko liittyy kerrankin asiaan)

Koeviikko on ohi ja loma lukiosta on alkanut, vaikka kesällä onkin pari viikkoa töitä. Nooh, pysynpähän jotenkuten järjissä ja ihmismäisenä.
Kokeet meni läpi *hehkutusta*. Huonoimmat numerot tulivat matikan kursseista, 5½ ja 6½ ja paras historian kurssista (9-). Tuo alun juttu syntyikin toisen matikan kurssin kokeen aikana, että kyllä se kertoo aika hyvin, miten pihalla sitä oli : D Vanhemmat lohduttelee, ettei sitä pitkää matikkaa tarvitsisi lukea. En kyllä vielä luovuta se suhteen. Jos siihen sais ens vuonna paremman niskalenkki-otteen. Koko koeviikko meni yllättävän hyvin, jos ottaa huomioon viime viikonlopun valvomiset neljään aamuyöllä ja kahen illan Arthurin kidutuksen ja murhan kirjoittamisen (se idea syntyi matikan kokeen jälkeen xD)

Kesäsuunnitelmia...luen paljon. Ei mitenkään maailmaa mullistavaa ja sitä pelastavaa, muttei voi mitään! Ehkä pietän venäläisen kesän, Tolstoita ja Dostojevskiä on kertyny aika paljon hyllyyn. Aattelin myös tehdä uudet lapaset. Ei niitä ole koskaan liikaa : D

Seuraavaan päivitykseen : D