Otsikko ei liity muuta kuin seuraavaan ilmoitukseen:Poistin vihdoin Pattinsonit seiniltä!Nyt huoneeni on pyhitetty pääasiallisesti Johnny Deppille.

Vuosi vaihtui melkein viikko sitten.En juhlistanu sitä mitenkään erityisesti,oikeastaan olen onnellinen,että vietin koko illan omassa huoneessani.Isin puheiden mukaan se oli viisas teko,sillä veljeni innoissaan selitti sinä iltana ainakin pari tuntia raketeista.Yöllä he menivät katsomaan kaupungille isompia raketteja ja itse jäin kotiin.Äiti oli töissä.Lueskelin koko illan kirjaa Kuin särkynyttä musiikkia ja kuuntelin Stingiä ja Policea.Hurja uusi vuosi suorastaan!

Eilen käväsin vanhempieni kanssa kirjakaupassa ja Anttilassa.Ostin Anttilasta,viimeinkin,Toy Story-boxin.Kirjakaupasta ostin uuden kalenterin ja kirjan käsialojen ihmeellisestä maailmasta.

Käytyäni tänään ajan kuluksi läpi viikonlopun teeveen leffatarjontaa,huomasin huomenillalla tulevan Linnunradan käsikirja liftareille.Vilkaistuani infoa oli pakko siirtyä tietokoneelle tarkistamaan nimi,joka kuulosti niin tutulta.Ny ymmärrän,miksi Sabee mainitsi siitä joskus ennen lomia.Olisi pitänyt arvata!

Ja sitten TS2-amatöörikuvaajan tuotoksia,joihin ei ole käytetty kamerahackeja,vaikka sellane oliski kiva.

Simin nimi on Eevi,kolmatta sukupolvea RKC:ssäni.Molemmilta vanhemmilta tulleet geenit oli aika hyviä.Perheen kaikki lapset muistuttavat toisiaan,mikä ärsyttää jonkin verran.Eevi on aikaisemmin esittelemäni Justuksen serkku äidin puolelta.

Seuraava päivitys on luultavasti koulun alettua.