En ole pitkiin aikoihin nauttinut torstaista kuin nyt. Kokeet ovat ohi, meni miten meni. Toinen jakso alkaa ja taas aloitan elämisen alusta.

Huomenna minulla on ensimmäiset tunnit venäjää, sitten englantia, musiikkia ja viimeiseksi ruotsia. Toivottavasti en mene sekaisin, kun vielä on perjantai.

Jossain päivityksessäni mainitsin viettäväni aikaa rakastajani herra Tietokoneen kanssa. No, kokeiden aikana "romantiikka" oli kaukana. Tein vain yhtä koulutyötä ja tarkistin Wilman sitten illalla. Mutta nyt vihdoin voin ottaa menettämäni ajan kiinni!

Ihmettelen vieläkin, miten ihmeessä olen pärjännyt viikon alle kuuden tunnin yöunilla. Välillä kyllä otin parin tunnin tirsoja, mutta silti. Viime yönä nukuin viitisen tuntia. Silti jaksan istua koneella. Ja järki käy selvänä (miten selvänä nyt voikaan käydä).

Huomenna sitten Phanitrolli ja Cumbertrolli menee kaupungille kummittelemaan ruotsin jälkeen. Lähdenpäs tästä laitaamaan vaatteita simssiin, kun viimein keksin miten. Eikä mennyt kuin vähän päälle vuosi...