Viime viikonlopun sain vihdoin olla "yksin" kotona, kun muu perhe vietti sen mummolassa. "Yksin" tarkoitti siis Päivin ja Sabeen seuraa.

Oli kyllä hurjaa. Katsoimme Kopsin, Titanicin (kuka voi katsoa itkemättä!), Bridget Jonesin päiväkirjan sekä siinä puoli seitsemän aikoihin Painajaisen ennen joulua (siis "katsoimme ja katsoimme"). Kaikki vietimme ainakin pienet treffit Nukkumatin kanssa. Lisäksi ohjelmassa oli vanhojen muistelua. Kuuntelimme Antti Tuiskua, Gimmeliä, Tiktakia (miten se taivutetaankaan) ja Pikku G:tä unohtamatta Tom Jonesia XD Nautimme teetä ja daim-kakkua aamiaiseksi. 

Mitä söimme? Kaikkea, mitä ei pitäisi. Maissilastuja, dippiä, karkkia, mehua, limsaa ja daim-kakkua.

Vanhempani ihmettelivät, miksei kukaan ollut nukkunut vuodesohvassa. Selitin, että nukahdimme olkkarin sohvalle, kun katselimme elokuvaa. Sen tarkemmin en jatkanut. En kyllä valehdellutkaan.

Sitten vähän tuoreempiin asioihin.

Mitä olen lomalla tehnyt? En ainakaan sitä, mitä olisi. Olen siirtänyt kirjojen päällystämistä monta viikkoa. Kohta ei tarvitsisi tehdä sitä ollenkaan, kun jakso loppuu. Simssiä olen kyllä tahkonnut senkin edestä.

Ropetettiin Sabeen kanssa yksi ilta(?) mesessä Merthuria. Se oli suorastaan kehittynyttä ja siistiä, jos sitä uskaltaisi verrata siihen ekaan ropetukseen. Vähän sen jälkeen sain kuulla Sabeelta, että neljänneltä tuotantokaudelta on tullut hiukan *kröhöm* epäilyttäviä juonipaljastuksia, joista Merlin/Arthur-slasheri sekoaisi. Hauskinta siinä on kyllä se, miten yksiin se sattui ropetuksemme kanssa.

Onnittelen lukijaa, että jaksoit lukea (mahdollisesti) loppuun asti! *aplodeja*