Kun tajuaa nyt olevan heinäkuu, se pistää hermostuttamaan. Miten olen saanut aikaiseksi? Ei mitään! Töiden aikana olisi pitänyt lukea ainakin pari kirjaa ja maalata pari taulua, mutta kaikki aika meni koneella istumiseen.
   Ficit kerjää ulos muistitikusta ja päästä. Kaikki ne kuulostavat vain niin pöljiltä ideoilta, että yritän teurastaa ne heti syntyessä.
   Sitten vielä Doomsday. Mie itkin sohvalla ja isä vaan pilkkaa jaksoa. Ei se ymmärrä, miten se vois ymmärtää. Jos joskus saan lapsia ja heistä tulee samankaltaisia kuin minusta, en pilkkaa. Miten voisin, kun tietää millaista tuskaa fani voi kärsiä fandominsa tähden.

Sitten siirryn "oikean" elämän pariin.
Keskiviikkona kokoonnumme rippileirin muiden työntekijöiden kanssa suunnittelupalaveriin. Ensi viikolla onkin sitten leiri. Toivon, ettei siitä tule helvetillistä. Pitää siirtää ujo kuori syrjää ja ottaa vastuuta. Se pelottaa. Joudun puhumaan selkeästi : D
   Tietokonetta tulee ikävä, vaikka tuskin sitä siellä pystyisi käyttämään paljoa. Kirjoittaminen hankaloituu, vaikka aionkin ottaa mukaan kirjoituspaperia pinkan. Vaikeuttaa Fandomnanowrimoa, vaikka kyllä sen saa kiinni inspiraation iskiessä. Elättelen toivoa, että joku siellä leirillä olisi kiinnostunut kirjoittamisesta ja muista nörtihtävistä jutuista. Vaikka töitähän sinne mennään tekemään : D

Takaisin random-osuuteen loppukevennyksenä.
   Katsoin pari tuntia sitten yhden videon Doctor Who:hon liittyen, jossa mainittiin Tohtorin matkustavan kauniiden naisten kanssa ja siitä sitten tulikin ihana mielenyhtymä James Bondiin. Nörttien oma Bond. Kummankaan kanssa seikkaillessa ei välttämättä käy hyvin.Tohtorissa on Bondiin nähden hyvä puoli regeneroituminen. Ja TARDIS. Bond-autot ovat siihen verraten pitkästyttäviä.

Lähden tästä jatkamaan Arthurin kiduttamista. Hyvä tapa viettää yöt.