Viimeinen koe oli tänään(PARTY HARD *avaa youtuben ja katsoo hieman Merthuria*)

Ei näistä kokeista tullu mitään. Enkun kokeen aikana tänään mieleen pyörähti, mikäpä muu!, kuin ficci-idea Oopperan kummituksesta. Siinä sitten yrittää keskittyä kirjoittamaan parin sadan sanan ainetta, kun mielessä pörrää Erik : D
Jo viime viikolla tuntui siltä, että oon jo luovuttanu. Se vain vahvistui tällä viikolla. En jaksa stressata. Haluaisin kesälomalle ja kesätöihin. Töissä ei tarvitse ajatella opiskeluja. Saa keskittyä olemaan sosiaalinen.

Oon päässy yhelle riparille heinäkuussa isoseksi. Mitähän siitäkin tulee. Muutun vieraitten ihmisten läheisyydessä ujoksi ja puhumattomaksi. Ja siinä sitten ohjata 15-kesäsille jotain leikkejä. Toivottavasti ryhmä ei ole täynnä tyyppejä, jotka vittuilee kaikelle mikä liikkuu. Siinä suhteessa pikkulapsia (alle kouluikäisiä) on parempi ohjata. Ne kuuntelevat ja tottelevat ja saattavat jopa kiintyä jollain lailla. Suloinen lapsuus! Toivon,että ripariryhmä ei olisi liian tuppisuista porukkaa ja että heillä olisi järkeviä ajatuksia. Ja sitä,etteivät päätä lähteä hortoilemaan yöllä pihalle.Sitä ennen kaikkea.Koko juttu hermostuttaa.Kai sen kuuluukin.

Mitähän sitä vapaalla tekisisi? Nukkuminen ja dataus ovat perusjuttuja. Mikään paikka vaan ei ole auki pääsiäisenä. Sims ei toimi. Tietenki vois lukea Anna Kareninan viimein loppuun ja ehkä kutoa jotain kivaa pientä. Kaapista löytyy aina jotain lankaa. Ehkä uudet lapaset? Tylsää,mutta käytännöllistä. Jos sais alotetta Rikoksen ja rangaistuksen. Utopistinen haave, mutta utopiassa on oikein kiva asustella.