Nyt se iski minuunkin! Joka vuotinen riesa: nuha. Siltä ei voi välttyä. Yhden päivän oli kurkku kipeänä. Yleensä saattaa olla monta päivää. Jos nuhakin menisi ohi yhtä nopeasti enkä saisi  mitään syysflunssaa ollenkaan.

Lukion eka jakso on puolessa välissä ja kokeet lähestyvät inhasti. Kokeet eivät ole ainoa murhe (lucky me!), sillä biologiassa pitäisi tehdä tutkimus ja äidinkielessä pitäisi kirjoittaa kirjallisuusessee 300-500 sanaa. Tehtävä voisi olla helppo, jos kyseessä olisi vaikka jokin vapaa kirjoitelma (*kröhöm* ficci). Onneksi valitsin Jäniksen vuoden. Se ei ole kuin pari sataa sivua. Palautus esseellä on kahden viikon päästä ja olen päässyt niinkin pitkälle kuin sivulle 12. Kai sen olisi lukenut, jos Jääkansa ei häiritsisi. Lukion alettua elämäni on koostunut lähinnä läksyistä ja Jääkansasta.

Pidimme vihdoin Sabeen kanssa "lanit" viime viikonloppuna. Ja todella hurjat "lanit" ne olivatkin! Vain pari tuntia tietokoneella, kolme tuntia Merliniä, Monty Python-elokuva, Tyttö ja helmikorvakoru sekä Dorian Gray. Viimeksi mainitun katsoimme sunnuntaiaamuna,muut lauantaina. Paljon karkkia, tortillasipsejä, salsaa, popcornia sekä mehua. Ja teetä.

Tämän viikonlopun ajattelin viettää rauhassa rakastajani herra Tietokoneen kanssa. Tietenkin voisi valmistella biologian tutkimusta ja tehdä läksyjä... Nääh! Rakkahin tietokone vetää liikaa puoleensa.