Oi näitä mahtavia päivitysaikojani! Mutta oli pakko näin loman kunniaksi tehdä edes yksi yödataus. Siinähän menee maine ja kaikki, jos sitä treffaa Nukkumatin kanssa ennen kahtatoista(siis yöaikaa). En meinannut pysyä tarpeeksi hiljaa, kun huomasin yhdessä suosikki LND-ficissä uuden päivityksen. Sitten vielä kuuntelen Youtubesta Michael Jacksonin Billie Jeania. Kappaleen sanat sopivat tavallaan ficciin aikas hyvin : D

Aloitin loman pienellä varaslähdöllä, mutta täytyy mainita, että mieluummin olisin istunut koulunpenkkiä kuluttamassa. Sain kivanmukavanihananhirveän vatsataudin viime viikon torstaina aamuyöstä. Kiitin onneani, etten ollut syönyt illalla kauheasti. Torstai meni aikamoisella dietillä: kokonainen litra päärynämehua ja appelsiini. Aamun kulutin katsomalla Miss Potterin ja Linnunradan käsikirjan liftareille. Perjantai oli onneksi parempi.

Tiistaina käväisin kasvohoidossa ja kaupungilla. Löysin muutaman topin ja dvd:n. Risoi vain, että kaupat menivät kiinni klo 19.

Siivotakin olen ehtinyt. Järjestin vaatekaappini ja kirjoituspöydän kaapit. Helvetillisintä oli pyyhkiä kirjoista pölyt. Ja voi luoja! vaatekaappiin olisi voinut tehdä arkeologiset kaivaukset. Toisaalta se olis hyvää harjoitusta tulevaan : D

Lueskellakin olen ehtinyt kaiken keskellä. Lähinnä Sinuhe egyptiläistä ja Mukan elämänkertaa. Jos ehtisin lukea Sinuhen ennen koulun alkua, vois olla hyvä.

Ens viikon alusta tulee aika vauhdikas. Muutama koekin taisi mahtua mukaan, jos oikein muistan. Pitää tehdä ne poissaolo ilmoitukset ja järjestellä vaikka mitä. Mutta en voi ajatella sitä innostumatta liikaa! Mitenhän R kommentoi poissaoloja?