Koulua ei ole onneksi jäljellä kovinkaan paljoa. Opettajat ovat melkein luopuneet läksyistä, poikkeuksen tekee äikän openi,jolle pitää palauttaa yksi tehtävä perjantaihin mennessä.

Viime viikonloppuna olin itukoulutuksessa. Säät suosivat todellakin,sillä aurinko paistoi koko ajan.Oli hauskaa ja ruoka oli todella herkullista. Varsinkin leipä,joka varmaan oli itse leivottua.Kuuntelin Euroviisuja radiosta ja oikeastaan vain yksi maa todella sai sydämeni: Ranskan Amaury Vassili.

Hän on 21-vuotias tenori ja Wikipedian mukaan "maailman nuorin ammattilaistenori". Mies kuvailee musiikkiaan oopperan ja popin sekoitukseksi.

Rakastan oopperaa. Ja muuten, Sabee, taisin löytää Erikin. Ei naaman perusteella todellakaan! Amauryn ääni on mahtava. Hankin hänen levynsä, jos jostain löydän.

Osallistuin aikaisemmin valtakunnalliseen taloustietokilpailuun ja pärjäsin oman kouluni tasolla aika hyvin. Tulin nimittäin ekaksi. Sain tänään palkinnon opettajahuoneessa sekä kakkukahvit.Aika mahtavaa se oli,sillä en pahemmin voita mitään.

Pitää tästä lähteä kirjoittamaan.Inspis iski ja Amaury auttaa.